Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blekta-Vita-Liv-Stycken

Blekta-Vita-Livstycken
mellan björkarnas
snör-räta-rader

Högt ovanför
Svåråtkomliga
släpper-taget-stundtals

Virvlar iväg
eller
plockas ner
med
varsamma händer
doftande
våt-varm-bomull

För att sedan
åter
användas-tvättas-sköljas-
hängas
Tunnare och mer urblekta
för
varje gång

Sköra
Vajande i vind
Åter använda

Blekta-Vita-Livstycken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-17 10:37



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Kan känna doften av nytvättat ända hit..
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP