Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hieroglyfernas fingertoppar

Hieroglyfernas fingertoppar
stryker
över oskrivna gröna blad
som örats känslobygel erfar

Vilande skuggor
i långa
landningsbanor
liknar
En början

Ett lapptäcke med mörka
och ljusare inslag

Start/landning
sak-samma
eller
samma-sak

Bortanför skogen
jäms stigen
hörs
Det vita,blanka arket
krascha
likt
en bortsprungen
kram-snöboll

I skogen nu
helt nära
tänker gölarnas
grönslemmiga
yngelbrus
möta ytan
i synligt brus

Hieroglyfernas oskrivna gröna
blad




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-17 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP