Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuesday ...

 

 

sunshine tuesday ...

You, my best friend ever

our universe vi share ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-17 11:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Som en skimrande pärla på livets tråd!
2018-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Lyckan lyser i din soliga dikt!
2018-07-17

  Quasimodo
Vänskap i ett universum i solsken, vackert!
2018-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One