Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tredje gången gillt


Alla gör vad de kan


Första gången jag förstod att jag var vid liv:
blodet i ådrorna
vattnet i lungorna
jag var så rädd
jag var så ung

Andra gången jag förstod att jag var vid liv
du låg där bredvid mig
inte ett ord
inte ett ljud
vad fan gör jag nu?

Första gången jag förstod att allt var vid liv
gräset på åkern
tranan i himlen
lilla livet i magen
ditt hjärta som slår

alla gör vad de kan
alla gör vad de kan

alla gör vad de kan
alla gör vad de kan

Senaste gången jag förstod att jag var vid liv
klumpen i magen
som sprängdes av skriket
som du gav i från dig
när du kom ut

välkommen ut
alla gör vad de kan
välkommen ut
alla gör var de kan














Fri vers av sågverksdöden
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-08 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden