Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

 

Väl aldrig fångat

Bländare, lins ofta paj

Dock vid en sann blick




Bunden vers (Haiku) av mihkel VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-18 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP