Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspillt

 

Floden strömmar mörk

Strax ett hav en tanke når

Drunknar, snart allt glömt




Bunden vers (Haiku) av mihkel VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-20 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP