Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dansen

Ett löv rör sig
i vinden
ett bland många
snarlika

det dansar
en säregen
dans

nyttjar
lustfyllt
varje uns
av vind
den kan få

till de mest
konstfulla mönster
och turer

tills det
plötsligt
lämnar sin gren

faller sakta
ner mot
knastertorr
mark

som en
sista dans
i sorti






Fri vers av Petter Wingren
Läst 408 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren