Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NER FALLER REGNET - tanka

Begärlig regnskur

lossade hettans livtag

åskan mullrade

störde vilande stillhet

bland oskuldsvit höstsyren




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-07-20 18:04



Bookmark and Share


  M.Eta
Vad skönt det skulle vara med en skur, men svårt i Östergötland, här är torrt som fnöske. Härlig tanka!
2018-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Vi fick vårt regn till slut vi också. Men det behövs mer.
2018-07-21

  Petter Wingren
Bra fångad momentan lättnad med snygg bakgrundsskiss av erotiskt tvång
2018-07-21

  AKT VIP
Och det är bara varmt hos mig! Skulle med största glädje dansa i regnet.
2018-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart med regn som vi så väl behöver, här är det torrt så marken ryker, väntar och väntar!
2018-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Nu borde det vara Gävles tur.
2018-07-20

  Öknens Ros VIP
Efterlängtad himmelsgåva med åtföljande dunder!
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP