Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningar.

Sanningar utan känsla
hårt
skoningslöst

Tankar utan mildhet
rädsla
panikångest

Nätter utan hopp
ensam
.......................




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-21 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP