Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Dikter från en brits vol 3 av Viksten


Min Svanesång

Själens längtan söker frid
Jesus hjälper dig på vägen
hans mildhet söker sig in i själen
färden med honom
ger tröst åt din vilsna själ
Själva resan är målet

När målet är framme
är jorderesan slut
vad som väntar vet ingen
men den som tror
har hoppet kvar

Jag gjorde mitt bästa
alla är överens därom
även om det inte alltid
gick som jag ville
är alla överens härom

Insikten gav mig förtröstan
gav mig mod på vägen
vägen beströdd med rosor
och törnen ibland
Nu är jag här
och gör inte andra till besvär
Ajöss för denna gång
det var min svanesång


Halleluja
Fortsättning följer i himmelen







Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-21 12:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om resan genom livet!
2018-07-22

  Fulbergarn
Min reflektion på texten är att vi delar 50% av generna med det absolut första djuret som fanns. Alltså lever det vidare i oss
2018-07-21

  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärd dikt - där tron ger hopp och kanske tröst inför det oundvikliga öde som väntar oss alla
2018-07-21

    Sefarge VIP
Till himlen kommer alla
Som ej blir blockerade
Av St.Per?
;)
2018-07-21

  alicja lappalainen VIP
till himlen kommer bara de som har betalat skatt med glädje..
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP