Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man hittade en glödande cigarett och två tändstickor med gummisnodd omkring. Vissa bränder är anlagda.


Sverige brinner

 

 

 

det finns människor som "tänder" på

tänder på bränder

fascinerade av "besten"

som slukar allt i sin väg

de får en "kick" 

likt narkomanen som tänder på

vad är det med dessa människor?

dessa smyg-pyromaner

som kanske skulle kunna vara din granne

eller nån obetänksam tonåring

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-22 19:17



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja man undrar, de verkar löpa amok
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP