Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

 

 

norra Sverige vräker ut vatten

för att släcka bränder

södra Sverige ombeds spara vatten

grundvattennivån låg

kontrasternas land Sverige




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-23 09:32



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ja sweden är ofta kontrastrikt
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP