Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avhållsamhet

 

 

förr fick man "hålla på sig" , sa mor min

med andra ord inget sex

det var väl på det sättet jag fick sju syskon

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-23 09:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig igenkänning! Så sas det på den tiden. Men många barn blev det ofta.
2018-07-23

  Per Drysén
Härligt kul vändning där
2018-07-23

  Lottie Ålhed VIP
Riktigt talande och kul skrivet
2018-07-23

  Fulbergarn
Ha ha

kort och koncis :)
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP