Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Check Point

 

 

avspärrning uppsatt

hög risk

krigszon

beträd ej marken

elden skördar

sina offer

människor flyr

hem i fara

så även de




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-23 13:33



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Flyktingar i sitt eget land,
och inget regn i sikte

2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP