Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa naken

För den som
vill dansa
naken
gäller
följande

kan du dansa
ja gå till höger
nej gå till vänster

vill du lära dig dansa
ja visst höger….välkommen
nej ….gå hem

vill du verkligen det här

ja absolut
till höger

tveksam men det verkar galet kul
vänster

tveksam
det finns svenska lagar att följa
nej det var ett snuskigt påhitt

vänster bortom där bortom
alla nejsägare entledigas

har du erfarenhet av att vara naken

ja jag vet hur jag klär av mig

jaha nu blir jag osäker på om vi pratar om samma sak
om det till äventyrs kanske kan ha insmugit sig ett litet missförstånd

ja jag menar naken som i naken

men det här är en lyrikkurs och då menar vi aldrig det vi säger

nej hej och hå då är det väl bara att slita av sig paltorna för jag är ingen poet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-24 10:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mungiporna åkte högt upp! Nakna ord, naken kropp och naken knopp, det är poesi det!
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren