Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett läkande regn

I ett läkande regn du cyklade hem i sorg

Ty din mor har rest till änglagatan nu

För att återförenas med man och dotter

Tillsammans de nu vakar över dig min vän

 

I varje tår du fäller av saknad och sorg

Bor kärleken ni har till varandra 

Ty de finns för alltid i ditt hjärta

Så du behöver aldrig vara ensam

 

Varje tanke du skänker dem

Är ett band som aldrig kan gå av 

Ni är för alltid förenade genom tid och rymd

 

Nästa gång du känner en vind 

Stilla smeka bort dina tårar min vän

Är det en hälsning full av värme 

Sänd från din älskade saknade mor

 

Får en fjäril dig att le

Trots att du känner saknadens smärta

Är det din syster som vill säga hej

 

Och knackar en fågel på ditt fönster 

När natten varit extra svår

Då är det din far som knackar på

 

För i de ensammast av stunder

Är du aldrig ensam med din sorg 

Ty dina nära finns alltid där hos dig

Med en hälsning från änglagatan

För att skänka dig kärlek och tröst

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-20 19:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar och trösterik text!
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP