Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en mördare.


Mördare

 

 

vem är du

att ta dig rätten

att medvetet döda

en oskyldig människa

 

 

hur släckte du hans liv

fick han lida

eller gjorde du processen kort

 

hur mår du idag

känner du samvetskval

eller bekommer det dig inte

du har ju aldrig erkänt

 

 

du lever i samhällets utkant

visar dig sällan

man kan bara hoppas

att rättvisan hinner ifatt dig

och att du får ditt straff




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-25 10:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
vissa skrävlar med sin inblanfning
2018-07-25

    Ken Cassel
Oj då!
Här var det tunga pass, Rosen
Ja, och man kan väl alltid hoppas att..

Mera kramar

Ken
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP