Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De röda träden

De röda träden
är varningsflaggen
som naturen hissat
till mänsklighetens ära
De vajar vackert
i den sorgsna vinden
och löven singlar
som gnistrande pärlor
genom solens strålar
som aldrig slutar skina




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-26 13:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Träden har gått i sommardvala ,
som övergår i vinterdvala och vaknar igen till våren.
2018-07-26

    Lars J
En av de viktigaste dikter jag läst på bra länge. Bra!
2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta