Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind!

Du svala, 
du svala ... 

vind! 

Kan du komma,
bära med dig ett moln 
som ger oss några droppar? 

Jag går i min trädgård bland vissna björkar,
undrar när brunnen ska sina? 

Här bredvid går hästen i sin hage.  
Jag hör hur det frasar av torka om hans hovar. 
Han äter av det ditlagda höet, 
det som skulle bli vinterns föda. 





Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-28 20:05



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin bild av värmen och torkan
2018-07-30

  Ann V Åhsberg VIP
Jag förstår din längtan. Naturen behöver Verkligen regn och Vi också (svala vindar).

Fint förmedlat!

Här kom det äntligen regn igår och idag.


2018-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Här har det kommit en del. Men för lite.
Vi behöver mer regn.
Och det är underbart när det fläktar. Det sätter jag stort värde på.
2018-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP