Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het-Haiku

 

 

 

hetta som väcker

 

lust som i kroppen brinner

 

vatten törst släcker




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-29 10:28



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Åtrå!
2018-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Haiku med hetta!
2018-07-29

  Per Drysén
Kallt vatten kyler ner allting
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP