Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penn-tricket

 

 

 

ett av de mest förnedrande och smaklösa "skämt" om kvinnor jag hört.

 

som kvinna får man väl dra ett motsvarande "skämt" om män.

 

Vilken man kan hålla kuken uppe längst?

 

 

Svar: Ingen  hö hö..

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-29 18:14



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hm,
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP