Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dålig stil

 

 

 

drar förnedrande kvinno-skämt

det är absolut klart och bestämt

att av kvinnor göra narr och spe

är en väldigt dålig ide'

 

att visa makt genom fult spel

så genomruttet och fel

så mången män gjort

spelat med falska kort

 

vad gäller kvinnor de får storhetsvansinne

de ska med alla medel få den inne

med många böner och tjat

det är ett evigt gnat

 

undra på att kvinnor drar

slutsatsen är väl klar

vill du en kvinna få

måste du förstå

 

kvinnan är inte någons ägodel

spela alltid rent spel

bluffar du om vem du är

då, och då hon svär

 

ve och förbannelse över falska karlar

karlar blir då små och skrämda harar

att trofe'er samla på hög är inte okej

det tycker absolut inte någon tjej

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-30 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP