Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

 

 

det du i drömmen drömt

är snart glömt

drömmar är blott drömmar

som genom hjärnan strömmar

 

drömmar är förunderliga ting

som betyder allt och ingenting

de kan förebåda framtiden

men även  samtiden

 

i drömmar allt kan hända

man kan sin båge spänna

skjuta mot ett mål

och höja glas till skål

 

i drömmen döden hälsar på

varifrån kom han då?

nej, bort med otäcka drömmar

vi syr nya sömmar

 

och väver drömmars gyllene tyg

där allt det vackra med flyg

svävar mjukt och stilla

 det skulle nog alla gilla

 

 på en svävande matta

kan man bara skratta

blott i drömmen den är

den är ju bara en chimär 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-30 12:18



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra skildrat om drömmars verklighet!
2018-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP