Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hora

 

 

 

hora

och hora

ska du heta

det ska du veta

att en sån som du

är inget att ha

ett billigt fnask

som är kass

stå inte här

och chikanera mig

vill ju inte ses med ett luder

har ju fru och barn att tänka på

 

vi ses runt nästa hörn

ska vi säga en tusing?

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-01 17:05



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
HEMSKT
2018-08-01

  Fulbergarn
bra aggressivitet i text och fin vändning
2018-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Det var en riktig käftsmäll! Snacka hyckleri.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP