Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster äter

Jagad av sammanfattningar, ett monster som äter upp innehållet.

Du kan läsa mellan raderna, de subliminala tankarna bakom de.

Känna vid, eller brännas i.
orden som sätter eld på fasaderna.

en naken bild, öppen som kläder utan tyg.
kejsarens nya stil, det är vi.

Känslan som styr, när vi dömer utsidan från insidan.

som att eländet med kaoset för vidare,
allas stunder så lidande kanske är betydande.

när vi inviger dystra tider, för att leva i de fulla glasens hurrande.
Vi slumpade, att du och jag inte uppfattar samma levande skrivande.


Det livet vi saknade, vi skriver om det i dikterna.




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-02 04:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte jag. Jag skriver om livet jag fick när jag var 23.
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael