Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feg

Om han är feg?
Tag hans hans dikter
noveller romaner
lägg samman antalet sidor
och dela med hans skonummer
så får du svaret.
Det blir alltid nej.
Feg är han inte.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-02 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist