Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Jag har jagat en skicklig fluga
tills jag fick den insikten
att det var insekten
som jagade mig




Fri vers av Petter Wingren
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-03 05:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren