Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puss, mamma!


Mitt liv, ditt liv

 

Stinkande minnen från din glädje

Din rusfyllda eufori som kvävde mig

Hudflängde den skavsårsprydda barndomen

Jag aldrig bad om att få delta i

Medan du skålade i självömkan




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-04 21:07



Bookmark and Share


  henke_r
Starkt och berörande, broder.
2018-08-04

  Viksten
Äkta
Ingen fernissa här
Tack
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP