Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag drömde om dig

i natt hade jag en konstig dröm.
jag blev mamma och du pappa. ungen hade dina vackra
ögon, din söta näsa och dina mjuka läppar. sen vaknade
jag och undrade om jag var normal. jag har drömt mycket
om dig på ett tag nu och det hjälper mig inte att ens
försöka gå vidare.




Övriga genrer av Eriika_
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-06-11 22:01



Bookmark and Share


  Nattis83
Mycket bra, men jag tror att den blir ännu bättre om du ändrar till "jag har drömt mycket om dig under en tid nu..." ett litet tips bara, ta inte illa upp :) Mycket gulligt skrivet /Natalie
2006-06-23

  Helene Månsson
Guud så bra Erika! Speciellt sista meningen Kram mamma "det hjälper mig inte att ens försöka gå vidare."
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Eriika_