Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behagfull

 

 

se här!

jag visar mitt fina dekolletage

en fin och vacker "hylla"

ja, se så mycket du vill

de pryder sin plats

jag bär dem med stolthet

vill du titta mera

böj dig fram och se djupt i min barm

men akta dig för att drunkna

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-05 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP