Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggare kan ingen vara

 

 

hon står där

i sin nya fina kjol

tittar ner på honom

"kom" säger han

"kom ner"

"jag vill visa dig nåt"

hon står där

förstår inte

vinden tar tag i hennes kjol

hon är nyfiken

men nåt känns konstigt

han ser under hennes kjol

"kom ner ska du få se något"

han upprepar sina ord igen

hon springer därifrån

vill inte se vad han vill visa

bara så underligt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-06 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP