Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk-Haiku

 

 

kärlekens tunga

dansar virvlande i mun

tungors tungomål




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-06 15:39



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely
2018-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell kärlekshaiku, att njuta av.
2018-08-06

  Per Drysén
Ett språk alla förstår
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP