Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg dig över mig

Jag vill känna hur hård du kan bli i mig
Jag vill känna hur djupt i mig du kan komma
Jag vill känna hur hårt jag kan komma med dig i mig
Jag vill höra hur högt jag stönar, när du får mig att komma

Känna din hud under mina naglar
Se hur du ser ut, när jag kollar upp på dig
Känna din hud mot min
Veta hur din hals smakar
Känna dina läppar mot mina

Men helst av allt, vill jag bara att du är nära mig.




Fri vers av BSK
Läst 811 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-06 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BSK
BSK