Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Borta för gott

En fjäril passerar min rygg

Fotspår av minnen
Slickar min promenad

Lummig skog omgärdar delvis min vandring.

Hågkomster av isiga vantar.

Näsblod.

Onödiga slagsmål på skolgården, slarviga
Pepparkaksbak i ett passande brunt hus.

Idrottsdagar, läxor som aldrig gjordes, lektioner som varade för evigt.

Lärare som kastade nyckelknippor i raseri och
frustration.

Jag sitter på en kulle och blickar ut över vad som en gång var min skola.

Det är nu blott en sandgrop. Allt är borta.
Rivet. Förpassat till historieböckerna.

Framtidens planer rymmer inte nostalgi eller
varma tankar om en tid som varit.

Allt förändras och minnena är nu blott mina egna.

Att bevara.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-07 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP