Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om ingenting


Ingenting händer

Absolut ingenting

Och

Ingenting behöver hända

Själen är fri

Som lövet på marken.

Jag kan sitta på en bänk i parken och bara lyssna på tystnaden.

Jag kan låta världen därute pågå

För

Just nu

Vilar sinnet från intryck

Tiden jag har

Skall jag slösa på mitt inre

Sväva bort

Hämningslöst

Och stilla




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-07 14:16



Bookmark and Share


  Syrran77
Gillar särskilt spänningen som skapas i kontrasten mellan hämningslöst och stilla.
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP