Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skurna rutor

Sitter
på min sängkant
var är din

stänger värmen ute
stänger in

allt är lika varmt
lika dant

genom
skurna rutor
lika sant




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-08 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren