Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek

 

 

som ett löv i vindens spår

så  flyktig var din kärlek

det har gått många år

en katt- och råtta-lek

 

som du njöt av varje stund

jag var lycklig varje minut

vår kärlek var byggd på lösan grund

du visste att det skulle ta slut

 

så kom hösten dystert grå

dina känslor ej längre desamma

jag hoppades ändå

jag var din flamma

 

men vacker saga alltid kort

du sa tack och adjö

allting gick så fort

det kändes som jag skulle dö

 

nu går jag här ensam och gråter

du kommer inte åter

jag torkar mina tårar

det kommer nya vårar

 

mister du en står dig tusen åter

hör hur vindarna låter

sjunger kärlekens sång

hela dagen lång




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-08 10:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande skaldat om en relation som brast!

Bra avslut på texten.
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP