Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet är ibland, heltokigt.


Jaha, är det nu man ska be?

-Nu har du gett dom ett för stort utrymme i boken.

-Ja, men de är ju så påtagliga.

-Kan inte boken snart bli klar.

-Vi saknar våran mamma.

-Måste du vara i din "skrivarlya" så mycket?

(De här är meningar som känns härliga)

För det var så här allt började den dagen
då jag sa till min mor, att jag ska författa.

Men vad jag inte visste då var "hur får man Till ett slut?

Och nu sitter jag här och skriver och hoppas på ett, det.

Och ett slut det är det just.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-08 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP