Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödesval

 

 

vad röstar du på?

personen

eller dens popularitet

kanske personens ordval

kanske bryr du dig inte?

du kanske ligger på soffan

omvärlden bekommer dig inte

varför protesterar du då?

du har själv valt att inte välja




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-08 15:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
i år röstar jag inte för nåt jag röstar mot
2018-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
I min värld är det en medborgerlig plikt att rösta.
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP