Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gärningar

 

 

en mystiker han var

en säregen gåta

utåt sett sällskaplig och vänlig

strödde rosor både här och där

men bakom masken doldes hans osäkerhet

livet hade inte varit skonsamt

många besvikelser hade han upplevt

till slut började han ge upp

tankarna om ett drägligt liv släcktes

i hopp om att bli accepterad

började han göra goda gärningar

ju mera vänliga klappar och tacksamhet han fick

desto mer tillfreds blev han

det blev sedan en vana, ett behov

han kunde inte sluta

vad skulle människorna säga då? 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-09 15:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Att göra gott är en god vana!
2018-08-10

  viskaren
Alltid finns någon som behöver en hjälpande hand? Men visst folk kan yttra dumt, kanske tillochmed alla säger något korkat ibland, Dom skulle väl säga att han är svag kanske som inte klarar av att bara vara ensam utan att hjälpa någon
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP