Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt hit helt sant...

Åter uppkrupen i soffan hemmavid.

Dryg vecka på vift.
Mölle, Växjö, Öland en snabb sväng hemom, Norrköping, tillbaka hem.

Vänner, poesi, uppdrag, och närmare 180 mil i bil.

På scenen, i skolbänken, i centrum, vid pulpeten, vid ratten.

Fint, roligt, varmt, spännande, utmanande, bekräftande, härligt.

Allt hit helt sant
Allt hit som olika uppdateringar på fb, Instagram...


Natt i bilen - tält ej komplett
sov utmattat varje eftermiddag på Öland
ensam i sunkigt hotellrum mellan uppdrag
Date oprecist inställt
Vin i all enskildhet
Enskilt nattsudd med suspekta nätaktiviter

Detta också helt sant
I stort sett inget som olika uppdateringar på fb, Instagram...

Så, åter hemma
Ikväll: Nöjd Stolt Uppfylld
Ikväll: Trött. Tom. Utslagen.

Allt hit helt sant
Delar av detta som olika uppdateringar på fb, Instagram...

Allt samtidigt
Del av det offentliga
det privata
det personliga

Del av det längtande
det lyckade
det ömkliga
det nakna

Del av...
...livet
...jag




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-08 19:23



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hon for för fjorton dar sen och jag kände mig så fri
2018-10-17

  Larz Gustafsson VIP
"Min fru har rest till Mölle, till Mölle by the sea..."
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB