Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musikmiss ? ELLER Att musiken, att utan ord 14

 

 

Radion anmälde nyss en musik som ger gott humör:

Louis Armstrongs Oh, what a wonderful world

 

jag tonade in mig mentalt och lyssnade -

första tonen var fel, och på violin ??

 

Greensleves,  nej, "what child is this,

who laid to rest

on Mary's lap is sleeping..."

 

och förvisso var det rätt, som inledning

till en morgonandakt, inte sant?

 

som sedan avslutades med,

just det,

Louis Armstrong,

Louis Oh what a wonderful world.

 

Visst är det Wonderful

när morgonen just kör igång ... 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-10 08:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin morgon
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP