Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avenyn blänker bara för mig


Det regnar över kårhuset

Ovanför lyser trädkronorna

I

gult och orange

De starka färgerna

Gör mig dämpad och sval

Ännu en gång

Är jag

ensam på ett fik

Alena en kväll

En höst

En dag

I mitt liv

Upplevelsen väntar

Men när den är över har jag ingenting kvar

Bara en skuggig promenad
Längs gator torg

Och en tom känsla

Av

”Var det allt?”




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-13 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP