Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAPPA

Pappa, varför slår du mamma!
Pappa, jag finns här, varför ser du mig inte när jag gråter!
Pappa, varför måste vi gå till grannen, när du bli arg?
Pappa, jag ligger under sängen, jag är rädd när du skriker!
Pappa, var inte arg på mig, jag gör så gott jag kan!
Pappa, bli inte arg, jag har kissat i sängen!
Pappa, jag törs inte gå förbi dig, när du ligger i hallen!
Pappa, varför duger inte jag, vad gör jag för fel?
Pappa, varför säger du så dumma saker till mig?
Pappa, varför är du bara glad när du är full?
Pappa, varför är du arg, när du är full!
Pappa, varför är du min pappa…




Fri vers av Pier
Läst 847 gånger
Publicerad 2004-10-09 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pier