Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Där är du ju, en bit av mig som saknas.
Jag försöker få dig att passa in, men det vill går inte.
Jag vrider och vänder, går inte, kan inte
Bitar av mig faller isär, ingenting går ihop, allt rasar
Trodde att det var kärlek, men det var bara fel pusselbit




Fri vers av Pier
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-11 08:58



Bookmark and Share


  Lisa
sant som det är sagt. Och även om jag ofta vill funkar inte barnet förhållningssätt att banka hårdare om biten inte passar... Väl iakttaget och bra skrivet!
2004-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Pier