Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet



Solen var ditt leende
Nattens dagg en tår
Vinden var mina händer
som strök din kind och
smekte ditt hår.

Din mun säger inget
Men dina ögon säger allt
Nu när du lämnat mig så
känns det bara tomt och kallt.

Önskar att jag kunde förstå, att
det här var en väg du måste gå.
Hoppas att du hittar det du söker
Att du vet var du ska leta,
För var hittar man kärleken,
det kan inte ens du veta.

Du låste upp mitt hjärta
Och bröt av nyckeln
Vad var det som hände,
Kärleken kom och vände…
varför....





Fri vers av Pier
Läst 440 gånger
Publicerad 2004-10-13 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pier