Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använd framsidan

Ondskan sitter
djupare i oss
än vi till vardags
räknar med

klistrad fast
i sitt eget klister
på baksidan
av vårt jag

fastlimmad
i intet

skuggan
bakom det
som är i vägen

i en så känslig
belägenhet
finns ingen anledning
att varken förneka jaget
eller exponera det

all energi
i självbevarelsedriften
borde satsas just där

se till att använda
framsidan
genom att ta ansvar
för baksidan




Fri vers av Petter Wingren
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 01:41



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
"Ta ansvar för baksidan"
Gillar slutet bäst.

2018-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Människan är inget helgon. Ett visst mått av ondska, tror jag alla har. Det gäller att bekämpa den. Du skriver mycket bra om detta!
2018-08-14

  Stay Golden
Corruption could eat away humanity in a day if we forget our light
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren