Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindflöjel

Rostig vindflöjel
kärvar
i följsamheten

delar med jordens
skogar och hav
den vågade trögheten

dyningen
erfarenheten

födslovånda och förödelse
i bränningar över stränder
och tak
utom förnuft och förstånd

rörelse i motstånd
motstånd i rörelse

bländas varken av
plakat eller choser

stirrar stint
ställer krav
pekar vint
pekar snett
pekar rostig
och naken

oavsett
vilken vind
som blåser
över taken




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-16 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren