Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politik á la Jesper.


Budgivning.

Postlådan fylls med politiska budskap
och propaganda - rätt ner i soptunnan.
Vart kommer alla små bananer ifrån?

"En ann är så god som en annan slinka
så moster till gamle Carlsson i dramat
Hemsöborna", när det skulle bära till...

Visst är det så! Överbud - efter valet när
ruset avtagit minns ingen det som lovats.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-16 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje