Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
IT-världen...


DIGITAL STRESS?

Människor rusar utan mål på gator
torg, trottoarer med blicken från sitt
tryne i mobiltelefonen utan intresse
av vad som händer runt dem.
En okänd drabbades av hjärtstopp, en
annan hotade den kvinnliga medresenären,
en sköts utanför en pizzeria, många händelser
på en och samma gång.
Trynet fokuserade dock sin telefon...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-19 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje